5 grunde til at vælge smart varmestyring i sommerhuset

Hytte
Indstil temperaturen med mobilen, og kom frem til et dejligt opvarmet sommerhus hele året. Sommerhuset skal være dit hyggested, og med Nobø Energy Control kommer du altid frem til et rart og varmt hus.

- De fleste af kunderne, der spørger os om smart varmestyring til sommerhuset, er motiverede af tanken om at kunne komme frem til et dejligt opvarmet sommerhus, fortæller Arne Hoseth, produktchef i Nobø.

Han anbefaler alle med et sommerhus at se nærmere på Nobø Energy Control, der er en løsning til elektrisk opvarmning, som er udviklet til at give fuld kontrol over al varmestyring.

- De fleste opdager nemlig hurtigt, at smart varmestyring har langt flere fordele, end de troede på forhånd, fortæller han.

Her er Arnes 5 vigtigste grunde til, at du skal vælge smart varmestyring til sommerhuset:

1. Du kommer frem til et godt og varmt sommerhus

Efter en travl arbejdsuge sætter du dig i bilen fredag eftermiddag og kører mod sommerhuset. Du håbede på sol, men realiteten er, at det regner og blæser, og at det er ganske koldt udenfor. Så fortjener du at kunne smide dig i sofaen – uden overtøjet!

- Med mobilappen Nobø Energy Control skruer du op for varmen nogle timer, før du tager af sted, hurtigt og let. Mange ønsker også at kunne bruge sommerhuset året rundt, og med smart varmestyring har det aldrig været nemmere, siger Arne Hoseth.

2. Det er enkelt at montere selv

Elradiatorerne fra Nobø er udviklet til det barske, nordiske klima med hyppige temperaturændringer og kolde vintre – så det er kvalitet af højeste klasse.

- Desuden er det nemt at sætte dem op selv og lige så nemt at få dem til at 'tale' med mobilappen, fortæller han:

  • Monter elradiatorerne, og slut Nobø Hub til internettet i sommerhuset.
  • Download Nobø Energy Control-appen til din mobil.
  • Slut Nobø Hub til de elradiatorer, du ønsker, og styr ovnene fra hvor som helst i verden.

Et tip! Har du elektrisk gulvvarme fra tidligere? Så kan en elektriker nemt tilslutte Nobø NTB 2R-gulvtermostat og forbinde gulvvarmen med Nobø Energy Control. Tag kontakt til din elektriker, og få et tilbud.

Varmestyring på hytta med appen Nobø Energy Control
Varmestyring på hytta med appen Nobø Energy Control
Varmestyring på hytta med appen Nobø Energy Control

3. Fuld kontrol fra mobilen

Den klassiske metode til at gøre din ankomst til sommerhuset lidt mere hyggelig har været at sende en sms for at skrue op for varmen. Hvis du vælger at opgradere til en moderne løsning, bruger du den eksisterende internetforbindelse.

- Så kan du meget mere end at skrue op for elradiatoren. Løsningen lader dig regulere flere elradiatorer og dermed styre varmen i flere rum. Hvis der ikke er internet i sommerhuset allerede, kan du bruge mobilt bredbånd, forklarer produktchefen.

Alt styres fra den brugervenlige Nobø Energy Control-app, som i Norge er kåret til bedst i test på tek.no:

  • Indstil ugeprogrammer
  • Lav forskellige varmezoner
  • Fjernstyr sommerhuset, hvor du end befinder dig

4. Altid den rette temperatur

Vejrets temperatursvingninger kan gøre det svært at finde den rette temperatur indenfor. Bliver det koldt, skruer vi op for varmen på elradiatorerne med det resultat, at vi måske skal lufte ud efter et stykke tid.

- Det er typisk for mange sommerhuse, hvor man har gamle elradiatorer Vi anbefaler, at du investerer i elradiatorer, som er smarte, som 'lærer' af omgivelserne, og som holder temperaturen stabil. Med Nobø elradiatorer får du den mest nøjagtige termostat på markedet, siger Arne Hoseth.

5. Du sparer penge!

Smart varmestyring betyder, at du undgår unødvendigt strømforbrug og alligevel har et lunt og behagelig indeklima. Du vælger selv, hvilke rum eller zoner der skal være opvarmede hvornår, og du kan sænke temperaturen i huset om natten. Når du ikke er i dit sommerhus, kan du lade radiatorerne holde en lav varme.

– Vores erfaringer viser, at du kan spare op til 25 procent af dine varmeudgifter ved at installere smart varmestyring, afslutter produktchef Arne Hoseth.