Med mer enn 20 millioner solgte panelovner er Nobø en markedsleder i bransjen og ekspert på oppvarming.

El-radiatorer

Nobøs historie har rødder mere end 100 år tilbage i tiden, og vi er kendt over hele verden for vores elvarmeprodukter af høj kvalitet. Vi er eksperter i elvarme og har solgt mere end 20 millioner el-radiatorer på verdensplan.

De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.
De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.
De innovative Clip On Glassene passer Nobø Top og gir panelovnen en elegant og ren glassfront.

El-radiatorer skabt til det nordiske klima

Vores el-radiatorer er et resultat af vores omfattende erfaring og testes omhyggeligt for at sikre, at de kan klare det hårde nordiske klima. Det nordiske klima er koldt og omskifteligt, så vi er nødt til at lave el-radiatorer, der kan følge med. Derfor er Nobøs el-radiatorer det perfekte match til ethvert rum.

 

Nobøs el-radiatorer har den mest nøjagtige termostat på markedet. Det betyder, at de kan opretholde den valgte indendørstemperatur, selvom temperaturen udenfor pludselig skifter. El-radiatorer af lavere kvalitet registrerer ikke disse temperaturskift korrekt, men Nobøs el-radiatorer sikrer, at du har det varmt og godt indendørs.

Nobø Top Panelovn med rene flater og myke hjørner er moderne skandinavisk design

Klasseledende design og funktionalitet

Den klassiske Nobø Front og den moderne Nobø Top i skandinavisk design passer ind i ethvert hjem, men hvorfor ikke opgradere? Det innovative Clip On Glass passer til Nobø Top el-radiatorer og forvandler den til et stilrent designindslag med glasfront. Clip On Glass fås i antracitgrå, hvid og retroblå og er den perfekte opgradering til dit hjem.

 

Nobø Top og Nobø Front har klassens bedste standby-effekt på 0,5 W, hvilket gør dem til de mest energieffektive el-radiatorer på markedet. Vælg mellem fem forskellige kontrolenheder for at opnå den bedst mulige ydeevne i enhver installation. Lokale kontrolenheder til traditionelle el-radiatorer har adaptiv opstart og ugentlig timer, og de radiostyrede enheder i kombination med Nobø Hub giver dig et testvindende varmestyringssystem.

 

Nobøs el-radiatorer med NCU-kontrolenheder opfylder kravene i EU's ecodesign-direktiv. For at de radiostyrede enheder skal opfylde kravene i ecodesign-direktivet, skal de anvendes sammen med Nobø Hub.