Nobø Energy Control Enheder

Testvindende app og moderne teknologi

Nobø Hub

Nobø Concept og de tilhørende enheder udgør et økosystem, som er udformet til at sænke dit strømforbrug og opretholde et godt indeklima hele ugen. Nobø Hub er hjertet i systemet og kan uden problemer kommunikere med både el-radiatorer og gulvvarme.

 

nobo switch

Nobø Switch

Alle i familien kan nemt indstille de ugentlige opvarmningsprogrammer i Nobø Energy Control-appen. Systemet kan tilsidesættes i appen eller på det praktiske, vægmonterede Switch-afbryderpanel.

Læs mere

Sense_noBG
Sense_noBG
Sense_noBG

Nobø Sense

Den smarte Sense-vinduessensor registrerer åbne vinduer og sparer penge for dig ved at indstille dit opvarmningssystem til frostbeskyttelse, mens du lufter ud.

 

ntb 2R

Nobø NTB 2R

Gulvvarmetermostaten NTB-2R er blandt de mest brugervenlige på markedet og giver dig mulighed for at styre gulvvarme både in-app og direkte på væggen. Det nemt at læse display giver dig let overblik, og NTB-2R fås i både hvid og sort for at passe til de fleste interiørdesign.

Læs mere

NCU styreenheder med radioenhed

Vores styreenheder til el-radiatorer med radioenhed NCU 2R, NCU 1R og NCU ER passer både til Nobø Top og Nobø Front. Vælg en af disse enheder for at gøre dine panelovner til en del af markedets bedste elektriske varmestyringssystem.

NCU-2R

 

ncu2r

NCU-1R

 

ncu1r

NCU-ER

 

ncuer
nobo energy control app

Nobø Energy Control App

Zoner eller individuelle varmekilder kan betjenes via appen, uanset hvor du er – den perfekte løsning til hjemmet eller sommerhuset.

Læs mere