Nobø Hub
Nobø Hub
Du er her

Nobø Hub

Nobø Hub

Nobø Hub er hjertet i vores testvindende, intelligente opvarmningssystem Nobø Energy Control. Via den brugervenlige og funktionsspækkede Nobø Energy Control-app har du fuld kontrol over el-radiatorer, gulvvarme og andre enheder.

  • Test vindende løsning for elektrisk opvarmning
  • Trådløs kommunikation med alle tilsluttede enheder
  • App som er nem at bruge
  • Perfekt til styring af sommerhuse

Beskrivelse

Det har aldrig været nemmere at sænke energiforbruget uden at gå på kompromis med komforten. Indstil ugentlige opvarmningsprogrammer i appen, så du kun opvarmer de rum, du har brug for, når der er brug for det. Hvis der er behov for at tilsidesætte det ugentlige program, kan du nemt gøre det i appen eller på det smarte, vægmonterede afbryderpanel Nobø Switch.
Takket være Nobø Hub arbejder dine el-radiatorer og din gulvvarme sammen i fuldstændig harmoni. Men denne varmestyringsløsning leverer så meget mere. Nobø Sense registrerer åbne vinduer og sætter dit opvarmningssystem på standby, hvis nogle af de tilkoblede vinduer er åbne. Via den batteridrevne Nobø Switch kan du ændre indstillinger via et afbryderpanel på væggen.
Med Nobø Hub kan du fjernstyre dit hjem eller dit sommerhus via internettet. Det giver dig en helt ny grad af fleksibilitet og kræver kun en internetforbindelse.
Et moderne hjem fortjener et intelligent kontrolsystem. Nobø Hub tilbyder unik brugervenlighed og funktionalitet og er den perfekte løsning til dit intelligente hjem.
Sådan fungerer Nobø Hub:
Trin 1 – Opret zoner i dit hjem ved hjælp af Nobø Energy Control-appen.
Trin 2 – Tilføj enheder, som skal styres, med en automatisk søgning i appen (vi anbefaler, at man afslutter én zone, inden man går videre til den næste). Giv hvert produkt et navn, fx El-radiator Soveværelse.
Trin 3 – Opret et ugentligt program for hver zone under zoneindstillingerne. Soveværelset er et godt eksempel på en vigtig zone i dit hjem. I soveværelset er der som regel behov for opvarmning om morgenen, inden du skal stå op. Indstil dit eget ugentlige program, så et rum eller en zone kun bliver varmet op, når der er behov for det. Systemet skruer automatisk ned for varmen, når der ikke er behov for opvarmning.

Tekniske specifikationer

Specifikation
El nr 09.78550420
Produkt identifikation
Type/model nummer11123610
EAN7030690038628
Dimensioner
Vægt (mm)0.10
Paknings detaljer
Forpakning dybde (mm)230
Forpakning højde (mm)420
Forpakning bredde (mm)380

Manualer og brugervejledninger

Overenstemmelseserklæring
PDF-ikon 11123610 - nobo hub switch sense doc energy control 20151002.pdf
februar 24, 2020
Download pdf
Datablad
Instruktions vejledning
PDF-ikon hub 802124 i user instructioin 081021019.pdf
juni 1, 2021
Download pdf

Nyttigt indhold