Nobø Concept

En komplet løsning til smart varmestyring

Et moderne økosystem til nordiske forhold

Nobø Concept er et komplet elektrisk varmeøkosystem, som er udviklet til at give dig fuld kontrol over dit indeklima. El-radiatorer af høj kvalitet, et bredt udvalg af gulvvarmeprodukter, intelligente termostater og smart tilbehør såsom Sense vinduessensoren arbejder sammen, så du kan spare penge uden at gå på kompromis med komforten.

Det er muligt i kraft af Nobø Hub, som via internetforbindelse får alle enheder i dit hjem til at fungere sammen, forenkler indstillingen af ugentlige programmer og gør det enkelt at fjernstyre alting. Og takket være den brugervenlige Nobø Energy Control-app har du altid alle dine enheder lige ved hånden.

down arrow
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.

Kontroller dine enheder

Med Nobø Energy Control-appen kan du indstille varmeprogrammer og styre varmen i dit hjem lige fra din mobiltelefon eller tablet.

Nobø – helt i front med den teknologiske udvikling

Nobøs el-radiatorer er bedst i test i Norges førende teknologiwebsites store test af el-radiatorer. Nobø har mere end 100 års produktionshistorie at trække på og er den mest innovative aktør inden for elvarme og varmestyring.

Nobø Concept er den enkleste løsning, når du vil sikre, at dit hjem og din opvarmning er forbundet, og at alle enheder fungerer sammen. Men det er ikke godt nok for Nobø. Derfor har vi udviklet en app, som er brugervenlig og har overskuelige menuer til indstilling af ugentlige opvarmningsprogrammer. På den måde kan du spare op til 25 % på din elvarmeregning, samtidig med at du sikrer, at dit hjem altid er lige præcis så varmt, som du vil have det.

Praktisk fjernstyring af dit hjem eller dit sommerhus, der giver en helt ny grad af fleksibilitet. Skal du hjem fra arbejde efter frokost? Så bare tænd for varmen i appen. Får du pludselig lyst til at tage i sommerhus i weekenden? Så bare tænd for varmen i hele huset eller udvalgte zoner via appen. Nobø Hub fungerer også uden internetforbindelse og følger det indstillede ugentlige program i modsætning til visse wi-fi-baserede løsninger

Nobø har skabt et komplet økosystem med elvarmeprodukter, som inkluderer el-radiatorer, gulvvarme, intelligente termostater og smarte detaljer såsom Nobø Sense. Når alle bestanddele arbejder sammen i perfekt harmoni, kan du trygt stole på, at dit hjem er udstyret med det bedste elvarmesystem, der findes på markedet.

Fuld kontrol med testvindende produkter

Vores testvindene varmesystem Nobø Energy Control forbinder el-radiatorer og gulvvarme på en måde, som intet andet system har gjort før. Vi har dog sørget for, at det også er nemt at betjene og synkronisere systemet uden brug af appen. Det er nemt at tilsidesætte zoner med rum-/gulvtermostaten NTB-2R, via det vægmonterede Switch-afbryderpanel eller direkte på de tilsluttede el-radiatorer med NCU 2R-kontrolenheden. Andre forbundne enheder i den samme zone bliver automatisk synkroniseret til den samme indstilling.

Nobø Concept giver dig fuld kontrol.