Nobø Energy Control – et perfekt varmestyringssystem

Varmestyringssystem via appen Nobø Energy Control

Det er fremtidsorienteret at tænke energieffektivt, når det gælder bolig og varme. Hos Nobø har vi udviklet markedets bedste varmestyringssystem via appen Nobø Energy Control. 

Nobø er markedsleder inden for energieffektive produkter og tjenester. Vi tilbyder produkter, der leverer elektrisk varme til din bolig eller fritidshus. De primære produkter er elradiatorer og gulvvarme, men selve kernen er Nobø Hub, som knytter alle de elektriske apparater trådløst sammen i et økosystem. Og med appen Nobø Energy Control styrer du al varmen fra din mobil og undgår unødvendigt strømforbrug.

5 grunde til at vælge smart varmestyring
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control

Hvorfor skal du bruge appen Nobø Energy Control?

Når du skal vælge et varmestyringssystem til din bolig eller dit fritidshus, er brugervenlighed et af de vigtigste kriterier. I Norge blev Nobøs intelligente elradiatorer kåret som testvindere i november 2018, takket være bl.a. Nobø Energy Controls robuste og enkle app, som alle i familien kan bruge.

_– Udviklerne bag appen har hele tiden haft for øje, at appen skal kunne bruges af alle i familien, fortæller Arne Hoseth, der er produktchef hos Nobø. I appen opsætter du forskellige zoner og definerer et fast ugeprogram efter, hvordan du bruger boligen eller fritidshuset. For eksempel kan temperaturen sænkes om natten, og når du står op, er de rum, du skal bruge, dejligt varme. Hvis du vil ændre noget, er det nemt at rette i det faste ugeprogram, hvis du for eksempel spontant ønsker at tage i sommerhuset.

– Ja, når Tek.no skriver, at vores ugeprogram er umuligt at misforstå, og at selv de mest teknikforskrækkede brugere kan finde ud af det, så er det lykkedes for os, siger Arne Hoseth med et smil. Vi tænker altid på, hvad der er bedst for kunden. Hvis du for eksempel allerede har elektrisk gulvvarme, kan du ved at koble systemet til Nobø NTB 2R-gulvvarmetermostaten også forbinde gulvvarmen med løsningen. Det kan en autoriseret elektriker hjælpe dig med, så du kan styre al varmen direkte fra mobilen via appen Nobø Energy Control.