Betingelser for brug

Åben alle Luk alle

Generelt

Dette afsnit (sammen med de dokumenter, der er nævnt i det) fortæller dig de brugsbetingelser, som du kan gøre brug af vores websted på. Læs disse brugsbetingelser omhyggeligt, inden du begynder at bruge webstedet. Ved at bruge vores side angiver du, at du accepterer disse brugsbetingelser, og at du accepterer at overholde dem. Hvis du ikke accepterer disse brugsbetingelser, skal du undlade at bruge vores side.

Vores navn og registrerede kontoroplysninger er :
Glen Dimplex Nordic AS, Wessels veg 63, 7502 Stjørdal , Norge

Orgnr : 964 169 969   

Momsnummer: SE 502069654701   

Hvor ordene "vi", "os" eller "vores" bruges på dette websted, henviser dette til Glen Dimplex Nordic AS. Hvor ordet "du" eller "dit" bruges på dette websted, henviser dette til den person, der besøger webstedet.

Hjemmesideindhold

Vi gør alle rimelige bestræbelser på at sikre, at de oplysninger og materiale, der leveres på dette websted, er nøjagtigt på tidspunktet for inkludering, men på et hvilket som helst tidspunkt kan der være unøjagtigheder, mangler eller oplysninger, der ikke er ajour. Vi tager ikke ansvar for eventuelle mis -Brug af oplysningerne på denne hjemmeside. Vi har en politik med kontinuerlig forbedring og forbeholder os derfor retten til at ændre specifikationer uden varsel. Hvor der vises målinger , skal disse kun give en indikation af størrelsen.

Vi sigter mod at opdatere vores websted regelmæssigt og kan ændre indholdet til enhver tid. Hvis behovet opstår, kan vi muligvis suspendere adgangen til vores websted eller lukke det på ubestemt tid.

Intellektuel ejendomsret

Vi er ejer eller licenshaver af alle intellektuelle ejendomsrettigheder på vores websted og i det materiale, der er offentliggjort på det. Disse værker er beskyttet af ophavsretlige love og traktater over hele verden . Alle sådanne rettigheder forbeholdes.

Du kan udskrive en kopi, og kan downloade uddrag, af en hvilken som helst side (r) fra vores hjemmeside til din personlige henvisning, og du kan trække sig opmærksomhed fra andre i din organisation til materiale, der lægges på vores hjemmeside. Papir eller digital kopi af materialer, som du har udskrevet eller downloadet på nogen måde må ikke ændres, og du må ikke bruge illustrationer, fotografier, video- eller lydsekvenser eller grafik separat fra nogen medfølgende tekst.

Vores status som forfattere af materiale på vores websted skal altid anerkendes .

Du må ikke bruge nogen del af materialerne på vores websted til kommercielle formål uden at få tilladelse fra os eller vores licensgivere .
Hvis du overtræder disse vilkår for brug, ophører din ret til at bruge vores websted straks, og du skal efter vores valg returnere eller ødelægge kopier af det materiale, du har lavet.

Vores Ansvar

Det materiale, der vises på vores hjemmeside stilles til rådighed uden nogen garantier, betingelser eller garantier med hensyn til dens nøjagtighed.

I det omfang, loven tillader det, udelukker vi, andre medlemmer af vores gruppe af virksomheder og tredjeparter, der er knyttet til os, udtrykkeligt:
- alle betingelser, garantier og andre vilkår, som ellers kan være underforstået ved lov, fælles lov eller egenkapitallov;
- ethvert ansvar for ethvert direkte, indirekte eller følgeskab eller skade, der opstår af en bruger i forbindelse med vores websted eller i forbindelse med brug, manglende evne til at bruge eller resultater af brugen af ​​vores websted, websteder, der er knyttet til det og ethvert materiale bogført på det, inklusive (a) indkomsttab eller indtægt; (b) tab af forretning (c) tab af fortjeneste eller kontrakter (d) tab af forventede besparelser (e) tab af data; (f) tab af goodwill og (g) spildt ledelses- eller kontortid, og hvad enten det er forårsaget af erstatning (herunder forsømmelse), misligholdelse af kontrakten eller på anden måde, selv om det er forventeligt, forudsat at denne betingelse ikke forhindrer krav på tab eller skade på din materielle ejendom eller andre krav om direkte økonomisk tab og er ikke udelukket af nogen anden kategori, der er anført ovenfor.

Dette påvirker ikke vores erstatningsansvar for død eller personskade, der opstår som følge af vores uagtsomhed, eller vores ansvar for svigagtig fejlagtig repræsentation eller urigtig gengivelse af et grundlæggende anliggende eller noget andet ansvar, der ikke kan udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lov.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Dit privatliv som enkeltperson og som kunde er vigtigt for os, og de indsamlede oplysninger vil blive brugt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at bruge vores websted accepterer du sådan behandling, og du garanterer, at alle de data, du leverer, er korrekte.

Virus, hacking og andre lovovertrædelser

Du må ikke misbruge vores websted ved bevidst at introducere vira, trojanere , orme, logiske bomber eller andet materiale, der er ondsindet eller teknologisk skadeligt. Du må ikke forsøge at få uautoriseret adgang til vores site, den server, som vores site er gemt på, eller en server, computer eller database, der er forbundet til vores site. Du må ikke angribe vores websted via et angreb på nægtelse af service eller et distribueret angreb på nægtelse af service.

Ved at overtræde denne bestemmelse vil du begå en strafbar handling. Vi rapporterer enhver sådan overtrædelse til de relevante retshåndhævende myndigheder, og vi samarbejder med disse myndigheder ved at afsløre din identitet til dem. I tilfælde af en sådan overtrædelse ophører din ret til at bruge vores websted straks.

Vi er ikke ansvarlige for tab eller skade forårsaget af et distribueret angreb på nægtelse af service, vira eller andet teknologisk skadeligt materiale, der kan inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller andet proprietært materiale på grund af din brug af vores websted eller på din download af materiale, der er lagt ud på det, eller ethvert websted, der er knyttet til det.

Links fra vores websted

Hvor vores websted indeholder links til andre sider og ressourcer leveret af tredjepart, disse links er kun til din information. Vi har ingen kontrol over indholdet på disse websteder eller ressourcer og påtager os intet ansvar for dem eller for noget tab eller skade, der måtte opstå som følge af din brug af dem.

Lov og jurisdiktion

Enhver kontrakt mellem os og du anses at have fundet sted i Norge og reguleres i alle henseender i henhold til bestemmelserne i norsk lov.

Kontakt os

Hvis du ønsker at kontakte os af en eller anden grund, bedes du bruge vores formular.