Dansk ferieparadis med Nobø-varme

Søndervig Holiday home Modern

Høj kvalitet, energieffektivitet og justeringsmuligheder havde topprioritet, da Lalandia skulle vælge opvarmningsløsning til sit nye ferie- og oplevelsescenter i Søndervig.

Omgivet af smuk vestjysk natur, og med Vesterhavet som nærmeste nabo, bliver Lalandia Søndervig et unikt ferieparadis, når det står færdigt i sommeren 2022. Der vil være tropisk vandland, hyggelige restauranter, legepladser og i alt 440 moderne feriehuse – som alle er solgt og bogstaveligt talt blev revet væk fra markedet.

Feriehusene bliver udgangspunktet for de oplevelser, der venter i Lalandia, og arkitekterne lyttede til tilbagemeldinger fra mere end én million gæster i andre Lalandia-centre, inden de tegnede og planlagde husene. Nobø leverer opvarmningsløsningerne i det nye feriecenter, og salgschef Brian Trolle kan fortælle om en proces, hvor intet har været overladt til tilfældighederne:

”I marts 2019 fik vi mulighed for at komme med et løsningsforslag, som kunne leve op til de høje krav, Lalandia stiller. For at være sikre på, at vores løsning kunne fungere, tilbød vi i første omgang at levere al opvarmning til deres prøvehuse. På den måde kunne vi vise vores produkter frem i praksis,” forklarer han.
 
 
Søndervig Holiday home Modern
Søndervig Holiday home Modern
Søndervig Holiday home Modern

Faktasirkel

Faktaboks:

 •  
Prosjekt
 • Lalandia i Søndervik, Danmark. 
 • Antal boliger: 440 sommerhuse 
 • Samarbejdspartner: Lemvigh Müller, Danmark.
 • Projektansvarlig: Brian Trolle, salgschef Nobø Danmark
 •  
 
Leverance
 • 435 Nobø HUB
 • 1130 el-radiatorer, inklusive termostater
 • 1222 stk NTB-2R-gulvvarmetermostater
 • 1222 stk NUC18-varmekabler

 

Nobø leverer en komplet varmeløsning

Alle produkterne leveres gennem Lemvigh Müller, som har været en tæt samarbejdspartner i projektet. 

”Processen har været lang og bestemt ikke uden udfordringer undervejs, men til sidst landede vi på en komplet løsning, som Lalandia er godt tilfredse med. Vi skal levere opvarmningsløsningerne til både etape 1 og etape 2 af byggeprojektet,” siger Brian Trolle. ”Dette er en af vores allerstørste projektleverancer, hvor vi står for NUC18-varmekabler, NTB-2R-gulvtermostater, el-radiatorer samt Nobø Hubs (se faktaboks). Vi er meget stolte,” siger Brian med et stort smil.

En fordel at vælge Nobø – for slutkunde og installatør

”Vores produkter har markedets laveste standby-forbrug, og når du herudover også kan styre al varme fra ét sted, er det klart, at udgifterne holdes nede, og det bliver mere energieffektivt. Dette kan lade sig gøre for os, fordi el-radiatorerne og gulvvarmen er knyttet sammen via Nobø Hub. Via appen Nobø Energy Control vælger man den præcise varme. Her kan man på enkel vis lave zoner i hvert enkelt rum og derefter justere temperaturen efter ønsket brug,” fortæller Brian entusiastisk. 


”Ved at Lalandia i Søndervig styrer varmen på denne måde, optimeres opholdet for gæsterne, samtidig med at det reducerer varmeforbruget. Alle husene kan styres direkte fra receptionen, og dermed kan man også sørge for, at husene er opvarmede, når gæsterne tjekker ind. Og om aftenen vil varmen automatisk blive sænket til en behagelig nattemperatur. Desuden kan hver enkelt gæst også justere varmen individuelt i feriehuset via radiator eller gulvvarmetermostat,” forklarer Trolle. 


Jacob Olsen, der arbejder som installatør på Lalandia-projektet, kan fortælle, at Nobøs produkter er utroligt gode at arbejde med.
”Nobø-produkterne er af høj kvalitet. Når vi programmerer og opsætter Nobø Hubs i de forskellige sommerhuse, er det logisk og let at følge instrukserne. Alle de forskellige komponenter kommunikerer virkelig godt med hinanden, dvs. gulvvarme, el-radiatorer, termostater og Nobø Hub. Produkterne fra Nobø er meget brugervenlige – noget, som også gavner os installatører, idet vi ikke får så mange vejledningsspørgsmål fra kunden bagefter.” 

 

Søndervig Holiday home Modern
Søndervig Holiday home Modern
Søndervig Holiday home Modern

Hvad er Nobø Hub og Nobø Energy Control?

Nobø Hub er hjertet i det testvindende varmestyringssystem, som sørger for, at alle elementerne snakker sammen. Via appen Nobø Energy Control vil en enkelt bruger kunne styre el-radiatorer, gulvvarme og andre smarte løsninger i ét og samme overskuelige og brugervenlige system.

 • Testvindende løsning til smart varmestyring 
 • Trådløs kommunikation med alle tilknyttende enheder
 • Nobø Energy Control – intuitiv og letforståelig app
 • Perfekt til fjernstyring af fritidshuse/sommerhuse